Ajankohtaista ja mediassa tunnustusta saanut ilmalämpöpumppujen pesuihin ja huoltoihin erikoistunut FreshWash!

FreshWashissa saamme aina aikaan jotain uutta! Uutta tekniikkaa ja huipputuloksia ilmalämpöpumppujen pesuihin ja huoltoihin!
Lue myös median artikkelit: Helsingin Sanomat. TM Rakennusmaailma, Itäväylä-lehti, Östnyland-lehti, Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Metro, Aamuposti, Vantaan Sanomat. Kaikkea uutta on myös luvassa!

Pesu Palauttaa Puhaltimien Tehon

Ilmalämpöpumput sekä muut ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitteet tarvitsevat aika ajoin huoltoa ja puhdistusta. Laitteisiin kertyy likaa, joka pienentää niiden tehoa ja usein myös heikentää sisäilman laatua. Uusilla puhdistustekniikoilla ja välineillä sekä oikealla osaamisella saadaan epäpuhtaudet poistettua laitteista perusteellisesti.

Fresh Wash mukana Leijonan Luolassa kaudella 2018 10.1. alkaen

18.6.2019

Artikkeli julkaistu mm. Kymenlaakson sähkön asiakaslehdessä

Huoltoa kaipaava ilmalämpöpumppu oireilee monella tavalla: ilma haisee, pumppu ei puhalla enää niin hyvin kuin aiemmin, se ei lämmitä tai viilennä kunnolla tai pitää outoa ääntä. 12/2017

Cleantech Finland

Discover world-class cleantech companies and solutions from Finland! 10/2017

Itäväylä

”Myös ilman fyysisesti liikkeelle laittava puhallin on saatava puhdistettua. Sen kärjessä on yleensä likaa, jota ei ole tähän mennessä päästy puhdistamaan millään keinolla.”

Kiinteistö & Talotekniikka

Jäähdytyslaitteet likaantuvat ajan mittaan, ja keittiöympäristössä aivan erityisesti. Konvektoreiden elinkaarta voidaan jatkaa helposti erikoispesulla, mutta järjestelmille ei yleensä ole tehty ennalta kunnollista huolto-ohjelmaa. Lisäksi tieto tehokkaan pesumenetelmän olemassaolosta ei ole tavoittanut kaikkia kiinteistöjen haltijoita. Julkaistu 09/2017

Aamuposti

” Pornaislainen LVI- ja talotekniikka-alan yritys Teamtech on kehittänyt ainutlaatuisen ja patentoidun menetelmän ilmalämpöpumpun sisäelementtien pesemiseen.”

Länsiväylä

”Laitteen teho kasvaa, se vie vähemmän sähköä ja tuottaa lämpöä ja kylmää paremmalla hyötysuhteella. Kun ei ole epäpuhtauksia, hengitysilma on raikkaampaa”

keksinnot.fi

Fresh Wash esittäytyy keksinnöt.fi sivustolla! Keksinnot.fi sivustolla esitellään uusimpia suomalaisia keksintöjä. 11/2017

TM Rakennusmaailma

”Vaikka kenno vaikutti vain hieman likaiselta, laitteesta tullut pesuvesi kertoi siitä, että kaikki sisäpinnat olivat keränneet epätoivottuja kerroksia pinnoilleen.”

Hyvä Puhtaus

” Jotta pumppu pysyy tehokkaana, ei laitteen puhdistamisesta kannata luistaa. Etenkin sen sisäyksikköön kerääntyy pölyä, rasvaa ja kosteutta. Otollisissa olosuhteissa ilmalämpöpumppu tarjoaa hyvän kasvualustan esimerkiksi homeelle.” Tutustu lehteen osoitteessa: www.puhtaus.fi

Helsingin Sanomat

” Puhdistusmenetelmissäkin on eroja. Kysy, miten laite puhdistetaan ja miten lika saadaan pois pienistä koloista.”