FreshWash asiakkaiden pesukokemukset puhuvat puolestaan!

Yli 2000 pestyä ilmalämpöpumppua, joista yli 96% suosittelee meitä!

Jaakko Perttula

Erittäin asiallista ja ammattitaitoista palvelua. Yhteydenottoomme vastattiin pikaisesti ja laitettiin pumput kuntoon! Voimme ehdottomasti suositella ko. yrityksen palveluja!

Michael Miettinen

ILP:n puhdistuksesta täydet pisteet. Kaverit saapuivat täsmällisesti sovittuun aikaan, tekivät kaksi tuntia hommia tosissaan, suojasivat paikat hyvin ja siivosivat kaikki jälkensä. Helppo suositella.

Juha Salminen

Hienosti hoidettu. Lopputulos oli sitä mitä luvattiin. Asentaja ammattitaitoinen ja ystävällinen. Suosittelen. Tehoa tuli heti lisää.

Jani Lehto

Varmasti parempaa huoneilmaa kun kone ei ole tukossa!

Sanna Havukainen

Naapuri suositteli pesua, joten tänään on meidänkin ILP saatu loisto kuntoon! Huippu palvelu ja todella siististi hoidettu toimenpide! Suosittelen lämpimästi!

“Kuusi vuotta vanha pumppumme pestiin viime vuoden heinäkuussa. Säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta pumppu oli kovin likainen.
Nyt puolen vuoden kuluttua tilanne on aivan toinen.
Verkkojen suotimet ovat niin kirkkaat ja liukkaat, että pöly suorastaan katoaa kun suotimet viedään pölynimurin viereen.
Ja mikä ihmeellisintä, niin tuntuu kuin imuri toimisi paremmalla teholla. Todella kova juttu!”

- Pentti Valkama –

“Hitachin Premium pumppu tiskattiin perusteellisestiReilut kuusi vuotta palvellut pumppu oli palvellut loistavasti, kunnes lika alkoi jo tuoda hajua. En osannut odottaa, että FreshWash pesee pumpun uudenveroiseen kuntoon.
Tämä kannattaisi ottaa vuosittaiseksi toimenpiteeksi. Suuret suositteluni.
Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys, käytännössä kaikesta saa puolet verovähennyksiin.”

- Juha Niskanen –

“Hei, Kiitos erinomaisesta palvelusta. Kun ilmalämpöpumpussa havaittiin hometta, niin pesu järjestyi todella nopeasti, mikä oli muutaman päivän päästä lähestyvien helteiden takia erittäin mukavaa. Itse toimenpide sujui hyvin, ripeästi ja siististi. Suosittelen lämpimästi.”

- Teemu Kuusisto -

“Erittäin asiallista ja ammattitaitoista palvelua. Yhteydenottoomme vastattiin pikaisesti ja laitettiin pumput kuntoon! Voimme ehdottomasti suositella ko. yrityksen palveluja!

Asiallinen toimenpide ilmalämpöpumpulle. Itselläni oli aika likaiseen kuntoon päässyt 7 vuoden ajon jälkeen ja hyötysuhde tippunut. Hetken tuumailtuani luovuin ajatuksesta itse yrittää pestä alumiinikennoja, koska ne taipuvat hyvin helposti ja en halua pilata pumppuani. Pesussa on aika kova homma ja ilman kunnon vehkeitä ja aineita ei siitä tule mitään. Hyötysuhde näyttäisi heti pesun jälkeen palautuneen normaalille tasolle.”

- Antti Hellèn -

“Minulla on ollut ilmalämpöpumppu 10 vuotta käytössä. Pumppu on ollut päällä koko ajan vuodenajasta riippumatta. Kilpailutin pumpun huollon kolmen firman välillä. Valitsin näistä halvimman. Huolto tehtiin mutta sen jälkeen en voinut pitää pumppua päällä lainkaan allergia oireiden takia. Otin sen jälkeen yhteyttä Teamteachiin. Kysyin voisitteko te tehdä pumpun pesun, koska teillä on kokonaan erilainen puhdistus menetelmä, kuin muilla. Teamtechin kylmäasentaja tuli paikalle ja vesipesi ilmalämpöpumppumme sisäyksikön. Nyt voimme taas pitää pumppua päällä ilman allergiaoireita. Minulle tämä tuli kalliiksi, kun jouduin teettämään työn kaksi kertaa. Mutta olen erittäin tyytyväinen Teamtechin Fresh Wash palveluun. Suosittelen Fresh Washia ja Teamtechiä myös muille.”

- Vesa Konttila -

Freshwash huoltopesu kesällä 2023

Fresh Wash – pesulla on pelastettu tuhansia ilmalämpöpumppua. Tyytyväisiin asiakkaisiimme kuuluvat yksityistalouksien lisäksi myös useita kuntia ja yrityksiä.

Pornaisten kunta, Mäntsälän kunta, Tuusulan kunta, Korkeasaari, Linnanmäki, Toyota Kaivoksela, Kotipizza, Aikatalo, Ares